SAMO ZA DEKORACIJU 70.000 EVRA Zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko su NOVCA UKUPNO Prijovićka i Filip dali za SVADBU

Pevačica Aleksandra Prijović i sportski menadžer Filip Živojinović sutra će izgovoriti sudbonosno “da” u Beogradu, a “Blic“ otkriva koliko su novca dali za slavlje.

Filip i Prijovićeva: poslednje pripreme pred venčanjeFOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA
Filip i Prijovićeva: poslednje pripreme pred venčanje

Od izvora bliskoj porodici Živojinović za svadbenu proslavu mlade pevačice i sina Bobe Živojinovića i Lepe Brene biće izdvojeno nešto više od 400.000 evra.

Priprema prostora se uveliko privodi kraju, a jedna od skupljih želja mladenaca svakako je, kako saznajemo, i cvetni vrt koji će se nalaziti ispred sale, a kroz koji će na ulazu prolaziti gosti.

Porodice Živojinović i Prijović na okupu dogovaraju svadbuFOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA
Porodice Živojinović i Prijović na okupu dogovaraju svadbu

– Gosti iz celog svet polako počinju da pristižu. Vodi se računa o svakom detalju, a mladenci svih dana nadgledaju radove koji se dešavaju u hali. Ništa ne žele da prepuste slučaju, te su svakodnevno na vezi sa brojnim organizatorima i ljudima koji su zaduženi da sve bude “pod konac”. Za najlepši dan u njihovim životima obe porodice nisu žalile novac, te su tako se upustili u to da ispune svačije želje. Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje 70.000 evra, u to je uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja visi sa vrha hale, velelepni lusteri koji će biti u celoj hali, poseban oltar i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor i dati mu dodatnu toplinu – počinje priču izvor blizak budućim mladencima.

Paparaco: Filip i Prijovićeva pred venčanjeFOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA
Paparaco: Filip i Prijovićeva pred venčanje

Planiramo je da u glamuroznom slavlju uživa oko 900 zvanica, a oko 400 gostiju dolazi iz najrazličitijih delova sveta i Srbije, te će svima njima biti organizovan smeštaj koji će, kako saznajemo, koštati oko 150.000 evra, dok je “stolica“ u hali gde prave svadbu oko 100 evra.

Lepa Brena se pozdravlja sa Aleksandrinom mamomFOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA
Lepa Brena se pozdravlja sa Aleksandrinom mamom

– Hrana će biti poslužena iz jednog poznatog prestoničkog hotela u kom će mladenci provesti prvu bračnu noć. Takođe, oni su odlučili da svojim gostima koji dolaze iz inostranstva plate smeštaj koji košta oko 150.000 evra – otkriva izvor za “Blic”.

Kada je u pitanju svadbena torta, ona će svakako biti raskošna.

– Svadbena torta koja će biti iznesena u kasnim popdnevnim satima biće na nekoliko sparatova, u nežnim tonovima. Za odevne kombinacije budući mladenci izvojili su oko 60.000 evra, dok će za muziku dati oko 50.000 evra. Iako su muzičari želeli da pevaju bez honorara, i Aleksandra i Filip su odlučni outome da im plate – objašnjava izvor.

Inače, na svadbi će pevati Aca Sofronijević, “Tropiko bend“ i Dejan Petrović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *