Saznajemo! Kija dogovorila saradnju, ovaj čovek preuzima brigu o njenoj muzičkoj karijeri!

Tim koji će se baviti Kristininom karijerom spreman je da sa njom napravi zemljotres na estradi

Foto: Marko Jovanović

Kristina Kija Kockar definitivno počinje da se bavi muzikom, a njenu karijeru na sebe je preuzeo najpoznatiji estradni menadžer!

Kako ekskluzivno saznajemo, Kija je postigla dogovor sa Rakom Marićem, koji je zvanično čovek koji će se baviti Kijinom karijerom.

 Kiju i Raku spojio je zajednički prijatelj, a dogovor su vrlo brzo postigli. Raka je od sada zadužen za Kristininu muzičku karijeru, a prve pesme već se dogovaraju. Kija u Raku ima poverenje, s obzirom na to da je on menadžer najvećih domaćih zvezda i sigurna je da će saradnja biti uspešna– otkriva naš sagovornik.

Kija Kockar, Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Kija već u subotu, 30. juna ima prvi nastup, u klubu u Ofenbahu.

Međutim, ovaj nastup Kija je dogvorila pre razgovora sa Rakom, a u klubu neće imati klasičnu svirku, već će se za debeli honorar pojaviti kao gošća na nastupu Bore Santane, gde će otpevati nekoliko pesama.

Raka Marić, Foto: Promo Antenna

Raka Marić jedan je od najvećih domaćih menadžera u poslednjih nekoliko decenija, i to na prostoru bivše Jugoslavije. Raka je karijeru započeo sa 18 godina, kada je “Bijelom dugmetu” nosio opremu, a Gorana Bregovića i Željka Bebeka vozio je na koncerte. Međutim, ubrzo je počeo da organizuje koncerte u čemu je postao veoma uspešan.

Radomir Marić Raka, Foto: ATA Images

1984. godine Raka je u Sarajevu otvorio svoj kafić “Estrada 1984”, a u tom periodu je pored “Bijelog dugmeta” počeo da radi sa bendovima “Azra”, “Vatreni poljubac”, “Novi fosili”.

Raka je radio sa najvećim zvezdama – od Cece Ražnatović, Jelene Karleuše, Severine i drugih.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *