Star 17 godina: Mučan slučaj silovanja riješio trag na peleni


Brian Sundin (58) u veljači 2017. osumnjičen je za silovanje žene koja je zaostala u razvoju i koja nije mogla govoriti. Stravičnom zločinu svjedočile su dvije cimerice nesretne žene
Krvava pelena na kojoj su bili tragovi sperme konačno je riješila slučaj mučnog silovanja žene s posebnim potrebama star 17 godina, javlja Daily Mail.
Brian Sundin (58) u veljači 2017. osumnjičen je za silovanje žene koja je zaostala u razvoju i koja nije mogla govoriti. Nesretnicu je iskoristio 2. lipnja 2000. godine u ustanovi za skrb o osobama s poteškoćama u razvoju u američkoj saveznoj državi Ohio. Trenutno je iza rešetki i čeka početak suđenja.
Stravičnom zločinu svjedočile su dvije cimerice nesretne žene. Međutim zbog svog stanja nisu bile sposobne dati iskaz policiji.
Medicinska sestra otkrila je da je jadna žena silovana nakon što je vidjela da krv curi iz njene pelene. Odvela ju je na pregled, a liječnici su potvrdili njene sumnje.
Sjeme pronađeno na peleni poslano je na laboratorijsku analizu i ubačeno u bazu dokaza FBI-ja.
Iza monstruma je na mjestu zločina ostala šilterica na kojoj je bila nacrtana lubanja. Policija i lokalne vlasti su netom nakon silovanja potražili pomoć građana nudeći novčanu nagradu onome tko dojavi korisne informacije koje bi rasvijetlile ovaj slučaj. Godinama nije bilo nijednog novog traga, a žrtva je preminula 2011. godine ne dočekavši da se silovatelja privede pred lice pravde.
Brian Sundin ima poduži policijski dosje. Jednom prilikom prodao je marihuanu policajcu u civilu za 50 dolara. Drugom prilikom, policija ga je uhitila nakon što je pretukao 14-godišnjeg sina svoje tadašnje djevojke. Policija je 2011. zamalo uhitila Sundinovog brata jer se po ne znam koji put okoristio njegovim identitetom kako bi se izvukao iz nevolja.
Kada je policija predočila nove dokaze u slučaju silovanja, nije bila ni svjesna da je Sundin već u zatvoru u Tennesseeju – pod bratovim imenom. Nakon tog otkrića, prebačen je u zatvor u Ohio gdje sada čeka početak novog sudskog postupka.
U intervju za Cincinatti.com, Dale Sundin nazvao je svog brata običnim smećem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *