SVE JE NAMEŠTENO! U Zadruzi se oglasila ONA i otkrila PRAVU PRIRODU ODNOSA Lune, Slobe i Kije – DOGOVARAJU SE (VIDEO)

Već danima unazad pojedini zadrugari komentarišu nedefinisan odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića, koji su im svojim postupcima dali povoda da posumnjaju da pribegavaju određenim taktikama zarad ostavrivanja svojih ciljeva, o čemu je i ove večeri sa Gordanom Džehverović i Duškom Radonjićem govorila Zorica Marković.

– To je sve namešteno od strane njih dvoje, Lune i Slobe. Nemoguće da su mirni svo troje, mrtvi hladni, nikad mirniji. Niti reaguje Kija, peva po ceo dan, ova ništa, normalno komunicira sa svima… On isto, nikad bolji. Šta vam je, bre, ljudi, moj mozak ne dozvoljava da verujem u ništa drugo – govorila je Zorica, koja je iznela argumente za svoje tvrdnje.

 

r

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Oni se pokriju jorganom, pa pričaju, sve gledaju da l’ neko gleda… Danas kad smo ručali ona sedne sama i uzme da jede, a pre toga on uzme parče torte, gleda da l’ neko od nas gleda, pa joj nudi, kao, domunđavaju se. Ma, idi… A ja, budaletina, sve vidim. Ma, beži bre – negodovala je Zorica, koja se prisetila i nedavnog razgovora Lune Đogani sa majkom Anabelom Atijas.

 

– Vrlo dobro pamtim – kad je imala razgovor sa majkom, rekla joj je “Ti si čista”. Znači, uradi to da budeš bar malo čista, a ti, Slobodane, ti budi čovek. Evo, čovek je – nema frke, ne svađaju se više. Ova mirna, ova mirna… To je nemoguće, šta vam je, bre, ljudi. Posle svega? – iščuđavala se Zorica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *