VASPITAČICA MI JE PRETUKLA BEBU! JEZIVE OPTUŽBE MAJKE IZ PARAĆINA: Otišla sam po dete, a zatekla je u modricama i podlivima! A ONDA JE DALA ŠOK ODGOVOR!

Vaspitačica Jovana Atanasković, koja je i vlasnica privatnog vrtića “Super bubamara” u Paraćinu, tukla je bebu staru godinu dana, tvrdi za Kurir Nevena Filipović, majka povređene devojčice.
Ona kaže da se incident desio 5. juna, jer kad je toga dana posle posla došla u vrtić, zatekla je svoju ćerkicu u podlivima i modricama.
– Tog dana imala sam neki čudan osećaj i vaspitačici sam poslala poruku u 11 sati i pitala kako su, ona mi je nakon 50 minuta odgovorila da su dobro. Otišla sam po dete u pola pet i zatekla je u modricama i podlivima. Kada sam je videla, bukvalno sam pala na stolicu i počela da plačem. Vaspitačica, koja je i vlasnica ustanove, rekla mi je: “Imali smo mali peh.” Molila sam je da mi prizna da li je moje dete palo, klela se da nije. Navodno se moje dete zaletelo iz hranilice i nju udarilo u nos, pa su se tako stvorile modrice – priča Nevena.

FOTO: KURIR

Ona dodaje da joj je Atanaskovićeva rekla kako je njoj zbog toga navodno išla krv iz nos, kao i da ona ima modricu.
– Pitala sam je gde joj je modrica, a njen izgovor je bio kako se ne vidi od pudera. Zanimalo me odakle detetu modrica i na butini, a navodno se ogrebala kad ju je izvlačila iz hranilice. Vidi se da to nije ogrebotina, izgleda kao da je od štipanja ili udarca. Kad sam joj rekla da vodim dete kod lekara, ona je počela da histeriše. Pozvala je svog oca policajca da me on vodi u Hitnu pomoć. To sam odbila, pošto njen otac tamo ima veze, oni su hteli da utiču na to da ne dobijem izveštaj da je povreda iz vrtića – rekla je ova uznemirena majka.
Dodaje da je dete odvela kod pedijatra i kod očnog lekara i da su zaključili da je povreda nastala od udarca ili pada.

FOTO: KURIR

– Nije mi palo na pamet da je ona moje dete pretukla, mislila sam da je pala. Međutim, mnogi roditelji su me zvali da mi kažu kako je ona maltertirala i njihovu decu i psihički i fizički, a jedan roditelj je pre nekoliko dana ispisao svoje dete iz vrtića. Posle svih tih priča sigurna sam da je vaspitačica tukla moju ćerku – tvrdi Nevena i dodaje:
– Očigledno ju je udarila, jer da je pala, imala bi potres mozga. Inače, u tom vrtiću deca nisu razdvojena, u istoj su grupi i bebe i stariji mališani. Ja sam još uvek van sebe, ne mogu da verujem da se to desilo. Tek sad sam besna, ja ne dižem ruku na svoje dete, a neko drugo to da radi! Planiram da podnesem tužbu protiv dotične.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *