SHARE


Kirsty Butler (22) i njezin dečko Celern (21) bili su presretni kad su saznali da će postati roditelji.
Djevojka je odlučila napraviti kućni test na trudnoću nakon što su je kolege na poslu počele zapitkivati je li trudna. Primijetila je da joj se trbuh drastično napuhao, a liječnici su joj rekli da je vjerojatno trudna već osam mjeseci, javlja Daily Mail.
Međutim, iako je ultrazvuk potvrdio trudnoću, djevojka je bila u drugom stanju tek šest tjedana, a za veliki trbuh bila je kriva cista na jajniku.
– Bila je 30×20 cm velika i svakim danom je sve više rasla. Moj trudnički trbuh bila je zapravo jedna velika masa, beba je bila još malena i nije mogla zauzimati toliko mjesta – kazala je.
Život njenog nerođenog djeteta bio je u opasnosti. Liječnici su joj rekli da mora hitno na operaciju. No Kirsty je odlučila pričekati do 11 tjednog trudnoće da ode na operaciju jer je trebalo biti sigurnije za dijete. Nažalost, kad je uoči zahvata otišla na pregled, liječnici su joj rekli da ne čuju otkucaje djetetova srca.
Djevojci su uklonili divovsku cistu, a oporavak u bolnici trajao je šest tjedana.
– Imam sreće da je bila benigna, ali nažalost morali su mi ukloniti jajnik. Da je ostala malo dulje uništila bi mi i ostale organe – kazala je Kirsty koja se nada da će s Celernom jednog dana ipak zasnovati obitelj.
– Definitivno želimo djecu jednog dana, zato sam i otišla na test plodnost. Bila sam presretna kad su mi rekli da imam dovoljno jajašaca u jednom jajniku i da ne bi trebala imati problema sa začećem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here